MONTEUR/PRODUCTIEMEDEWERKER

Je staat in voor de montage van onze elektrische cabines. Je zal dagelijks verscheidene assemblages uitvoeren en zal kunnen werken in een proper en modern werkatelier.

Profiel:

Bij voorkeur ben je in het bezit van een A2-diploma Elektromechanica of ben je gelijkwaardig geschoold door opleiding en/of ervaring. Eigenschappen als disciplinegerichtheid, flexibiliteit, leergierigheid en netheid passen bij jouw persoon. Schoolverlaters of leercontractmensen passen ook in dit profiel.

Aanbod:

We bieden een functie in een stabiele groep van bedrijven die meebouwt aan de toekomst. Meer informatie vind je op de website www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig je eigen behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling:

SGC SwitchGear Company, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en laat ons iets weten. Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be. Voor vragen kan je Jennifer Van de Velde telefonisch bereiken via 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Onze vestigingen

SGC – SwitchGear Company

Moorstraat 24
9850 Landegem