Ben je een student of leerkracht en wil je samen met je klas op schoolbezoek komen? Wij laten jullie graag kennis maken met veiligheid, elektriciteit en middenspanning!

Student, pas afgestudeerd of schoolverlater op zoek naar een job?

Werken bij Deba, Mevoco of SGC – SwitchGear Company is altijd een beetje spannend. Je leert niet alleen over een hoogtechnologische sector, maar je leert ook over veiligheid. Want middenspanning en veiligheid gaan bij ons hand in hand. Studeer je nog en heb je interesse in elektriciteit? Ben je technisch aangelegd? Zou je graag een vakantiejob doen die je laat binnenkijken in een modern bedrijf en wil je meteen ervaring opdoen? Of wil je starten bij ons via een leercontract? Neem dan zeker contact met ons op.

Ga aan de slag in de middenspanning!

 Stages & eindwerken

Volg bij ons een stage of schrijf je eindwerk over een onderwerp waarin wij je kunnen begeleiden.

 Werken met een leercontract

Ga bij ons aan de slag met een leercontract. Neem bijvoorbeeld een kijkje op Syntra.

 Volg een schoolbezoek mee

Ontdek hoe het er aan toe gaat in de wereld van de middenspanning. Vraag je bedrijfsbezoek aan via ons contactformulier.

Doe je vakantiejob bij ons

Doe al meteen ervaring op tijdens je vakantiejob.

Schoolverlaters

On-the-job-training is bij ons heel belangrijk. Als monteur kan je via ISO-montagevoorschriften continu bijleren om zo een specialist in de middenspanning te worden. Binnen onze bedrijven kan je ook doorgroeien.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatie-lijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Jobstudent

Meer info?

Wens je graag nog meer informatie? In dit document vind je meer details over de organisatie van onze bedrijfsbezoeken, stages, on-the-job-opleidingen en relevante andere aanbiedingen.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Onze vestigingen

Deba Landegem

Moorstraat 24
9850 Landegem

Deba Limburg

Westlaan 268
3550 Heusden-Zolder

Deba Wallonië

Chemin du Bois aux Mouches 8
5590 Ciney


SGC – SwitchGear Company

Moorstraat 24
9850 Landegem


Mevoco

Industrielaan 33A
9800 Deinze