R&D AJUSTEUR-MONTEUR

Je bent verantwoordelijk voor de montage van onze prototypes. Door jouw technische kennis herken je zo de nodige aanpassingen en verdere ontwikkelingspunten. Je zal dagelijks verscheidene assemblages creëren en ontwerpen uitvoeren. Wanneer de nieuwe ontwikkelingen geproduceerd worden sta jij in voor de opmaak van de ISO-voorschriften.

Profiel:

Bij voorkeur heb je een diploma Elektromechanica of heb je gelijkwaardige ervaring opgedaan. Je hebt kennis van de gevaren op hoogspanning en je wil een expert worden in je vakgebied. Eigenschappen als disciplinegerichtheid, flexibiliteit, leergierigheid en netheid omschrijven jouw persoonlijkheid.

Aanbod:

We bieden een uitdagende job met verantwoordelijkheden in een groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Meer informatie vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling:

Mevoco R&D, Moorstraat 24, 9850 Landegem

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten! Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

Mevoco R&D

Mevoco R&D
Moorstraat 24
9850 Landegem