ADMINISTRATIEF BEDIENDE COMMERCIËLE BINNENDIENST

Je beheert bestaande klantenrelaties van dichtbij en via gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand mee uit. Prijsaanvragen en offertes verzorg je zorgvuldig en ook over lastenboeken ontferm je jou. Strakke opvolging vind je belangrijk en je waakt over actuele en correcte informatie. Dagelijkse klantencontacten hou je netjes bij in ons CRM-/ERP-pakket.

Profiel:

Je hebt minstens een bachelordiploma en hebt al enkele jaren commerciële ervaring. Je bent communicatief sterk en kan je vlot uitdrukken in Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een pluspunt. Je maakt gebruik van de meest courante computerprogramma’s. Je kan vlot overweg met mensen, je beschikt over een flinke dosis creativiteit en je steekt ook graag eens de handen uit de mouwen.

Aanbod:

We bieden een stabiele job in een groep van bedrijven die mee bouwen aan de toekomst. Meer informatie vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling:

Mevoco nv, Industrielaan 33A, 9800 Deinze.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten! Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

Mevoco

Industrielaan 33A
9800 Deinze