INTERN PROJECTINGENIEUR

Na de verkoop van de projecten neem jij de projecten over en werk je ze verder uit voor de productie. Hiervoor sta je ook steeds in nauw contact met de klant, de productieverantwoordelijke en de commerciële binnendienst en fungeer je als eerste aanspreekpunt. Zo kan je snel inspelen op de vragen van de klanten en eventuele problemen vroegtijdig opsporen.

Profiel:

Je bent in het bezit van minstens een bachelordiploma Elektromechanica of Elektriciteit en hebt dus een grondige kennis van elektriciteit. Ervaring met het tekenprogramma Autocad is een pluspunt. Je spreekt vlot Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een pluspunt. Je kan prima overweg met Microsoft Office en bent bereid om het intern ERP-pakket aan te leren. Je bent een organisatietalent en je focus ligt steeds op de klant (intern en extern).

Aanbod:

We bieden een stabiele job aan in een groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Meer informatie hierover vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig je behoeften en ambities.

Solliciteren?

Ben je toe aan aan nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten. Bezorg je cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatie-lijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

SGC – SwitchGear Company

Moorstraat 24
9850 Landegem