Werken bij Deba

Deba is dé middenspanningsinstallateur van België. Ons team gaat dagelijks de baan op om middenspanningscabines te installeren. Ook voeren we aanpassings- en onderhoudswerken uit. Onze installateurs zorgen voor vlotte aansluitingen en keurig werk. Zij worden aangestuurd door onze Project Engineers die het dossier voor de klant voorbereiden. Tegelijkertijd waken zij over een nauwgezette opvolging van de dossiers.

Deba heeft vestigingen in Landegem, Limburg en Wallonië. Dat laat je toe om te werken op de plaats die voor jou het dichtst bij huis is.

Vacatures bij Deba

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod. Bovendien biedt Deba een afwisselende job: elke dag andere klanten, andere locaties of nieuwe projecten.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij Het Veer, de holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

Deba Landegem

Moorstraat 24
9850 Landegem

Deba Limburg

Westlaan 268
3550 Heusden-Zolder

Deba Wallonië

Chemin du Bois aux Mouches 8
5590 Ciney