Werken bij SGC – SwitchGear Company

SGC – SwitchGear Company vervaardigt middenspanningscellen. Ons team van salesverantwoordelijken, monteurs en testers zet zich dagelijks in om klanten te overtuigen van ons product. Je komt terecht in een hoogtechnologische sector met boeiende uitdagingen. Wil je ook deel uitmaken van een bedrijf dat in volle expansie is en wereldwijd actief is? Dan is SGC de geknipte plek voor jou!

Vacatures bij SGC – SwitchGear Company

Waarom kiezen voor ons?

SGC in Landegem is een klein, hecht team, dat dagelijks aan boeiende projecten bouwt. We werken samen tijdens vaste uren in een groot atelier om internationale klanten het beste product aan te bieden. Wil je ook verantwoordelijkheid en directe betrokkenheid? En ben je thuis in de wereld van elektriciteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij Het Veer, de holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Waar vind je ons?

SGC – SwitchGear Company

Moorstraat 24
9850 Landegem