LASSER

Je staat in voor een welbepaalde werkpost binnen onze productieomgeving. Je onderzoekt gedetailleerde tekeningen of specificaties om te bepalen welke materialen en uitrusting er vereist zijn. Je legt de materialen en in elkaar te zetten delen uit en zekert ze voor assemblage, met gereedschap zoals een waterpas, schuifmaat of liniaal. Je onderzoekt de kwaliteit van het laswerk om defecten te ontdekken en je bent verantwoordelijk voor de verdere afwerking van producten (schoonmaken, oppoetsen, etc.).

Profiel:

Je bent in het bezit van een A2-diploma en hebt de nodige lasattesten. Eigenschappen als disciplinegerichtheid, flexibiliteit, leergierigheid en netheid passen bij jouw persoon. Schoolverlaters of leercontractprofielen komen ook in aanmerking.

Aanbod:

We bieden een gevarieerde job in een stabiele groep van bedrijven. Meer informatie vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling:

Mevoco nv, Industrielaan 33A, 9800 Deinze

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten! Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Lasser

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Onze vestigingen

Mevoco

Industrielaan 33A
9800 Deinze