SALES ENGINEER

Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële traject: van prospectie, demonstratie, technische uitleg, onderhandelingen, offertes opmaken, offertes opvolgen, het afsluitingsgesprek tot en met de naverkoop. Je staat in voor de verdere uitbreiding en verspreiding van onze producten aangeboden in de catalogus. Je plaatst de troeven van onze componenten en toebehoren in de schijnwerpers en overtuigt klanten van de technische specificaties en kwaliteit van onze producten. Ten slotte houd je dagelijks de klantencontacten bij via ons interne ERP-software.

Profiel:

Je bent in het bezit van een bachelordiploma, bij voorkeur in een technische richting. Je hebt reeds enkele jaren commerciële ervaring, bij voorkeur in de verkoop van technische producten. Je beheerst zowel de Nederlandse als de Franse taal, kennis van Engels is een pluspunt. Je kan overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid ons intern ERP-pakket aan te leren. Bij voorkeur woon je in de regio Deinze-Gent, maar je bent bereid om te prospecteren in heel België.

Aanbod:

We bieden een uitdagende job in een stabiele groep van bedrijven. Meer informatie vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten! Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

Mevoco

Industrielaan 33A
9800 Deinze