BEKABELAAR/ELEKTRICIEN

Bij de montage van onze elektrische cabines ben je verantwoordelijk voor de elektrische bekabeling. Je zal dagelijks verscheidene assemblages uitvoeren en zal kunnen werken in een proper en modern werkatelier.

Profiel:

Je bent in het bezit van een A2-diploma Elektriciteit/Elektromechanica of bent gelijkwaardig geschoold door opleiding of ervaring. Je hebt kennis van de gevaren van hoogspanning. Eigenschappen als disciplinegerichtheid, flexibiliteit, leergierigheid en netheid passen bij jouw persoon. Schoolverlaters of profielen met leercontract komen ook in aanmerking.

Aanbod:

We bieden een functie in een stabiele groep van bedrijven die meebouwt aan de toekomst. Meer informatie vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw ambities.

Plaats van tewerkstelling:

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten. Bezorg je cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Onze vestigingen

SGC – SwitchGear Company

Moorstraat 24
9850 Landegem