TECHNISCH COMMERCIEEL VERTEGENWOORDIGER BINNEN- EN BUITENLAND

Je bent de internationaal ambassadeur van onze producten en je weet klanten van over heel de wereld te overtuigen van de troeven en voordelen van onze middenspanningscellen. Je volgt bestaande klanten nauwgezet op en via een gestructureerde, gerichte en georganiseerde prospectie bouw je het klantenbestand mee uit. Je ontvangt klanten uit binnen- en buitenland en je vertegenwoordigt SGC op beurzen en klantenmeetings in het buitenland. Je begeeft je vlot in een internationale setting en je slaagt erin onze sterktes over te brengen naar de klanten. Ten slotte hou je dagelijks je klantencontacten bij via een CRM-/ERP-pakket.

Profiel:

Je bezit een masterdiploma, dit bij voorkeur in een technische richting. Je kan terugblikken op enkele jaren ervaring in de commerciële wereld. Ervaring op internationaal commercieel vlak (export) is een groot pluspunt. Op de internationale markt kan je jou vlot uitdrukken in het Frans en Engels. Kennis van bijkomende talen zoals Duits of Spaans is zeker mooi meegenomen.

Aanbod:

We bieden een uitdagende functie in een stabiele groep van bedrijven die mee bouwen aan de toekomst! Meer informatie vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities. Wij bieden een aantrekkelijk salaris en een unieke gelegenheid om je capaciteiten verder te ontwikkelen en je helemaal te ontplooien.

Plaats van tewerkstelling:

SGC-SwitchGear Company, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en bezorg je cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde via 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

SGC – SwitchGear Company

Moorstraat 24
9850 Landegem