MECHANIEKER

Je staat in voor de montage van onze mechanische componenten. Je staat in voor de montage van onze mechanische componenten. Je zal dagelijks verscheidene assemblages en ontwerpen uitvoeren en zal kunnen werken in een proper en modern werkatelier.

Profiel:

Je hebt bij voorkeur een A2-diploma Elektromechanica (automechanica, assemblages, grote montages) of bent gelijkwaardig geschoold door opleiding en/of ervaring.  Eigenschappen als disciplinegerichtheid, flexibiliteit, leergierigheid en netheid passen bij jouw persoon. Schoolverlaters of profielen met leercontract komen ook in aanmerking.

Aanbod:

We bieden een gevarieerde job in een stabiele groep van bedrijven. Meer informatie vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling:

Mevoco nv, Industrielaan 33A, 9800 Deinze.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten! Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

Mevoco

Industrielaan 33A
9800 Deinze