R&D ONTWERPER

Productontwikkeling is jouw grootste passie. Je staat in voor de ontwikkeling van nieuwe producten en het ontwerp van nieuwe productiemethodes. Als R&D-ontwerper stuur je het productieproces bij en onderhoud je het machinepark onder meer door een efficiënte indeling. De kwaliteit van de eindproducten waarborgen is voor jou een prioriteit. Voorts voer je uit enthousiasme voor het product regelmatig een marktonderzoek uit. Ten slotte onderhoud je contacten met leveranciers van onderdelen van de te ontwikkelen producten.

Profiel:

Je bent in het bezit van een Master Industrieel Ingenieur Elektromechanica, Werktuigkunde of Elektrotechniek. Een nadruk op het punctueel controlebeleid van het eindproduct vind je belangrijk. Voorts ben je een vlotte, dynamische onderzoeker die steeds op zoek is naar verbetering. Je kickt erop een kwaliteitsproduct aan te leveren of te optimaliseren en telkens weer dat stapje verder te gaan.

Aanbod:

We bieden een stabiele job in een groep van bedrijven die mee bouwt aan de toekomst. Meer informatie op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw behoeften en ambities.

Plaats van tewerkstelling:

Mevoco R&D, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten! Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

Mevoco R&D

Mevoco R&D
Moorstraat 24
9850 Landegem