ALLROUND ADMINISTRATIEF BEDIENDE

Je staat in voor het telefonisch onthaal en bent dus het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers. Je beheert de stock van het magazijn en plaatst de nodige bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning binnen de firma (opmaak correspondentie, archivering, etc.).

Profiel:

Je bent in het bezit van minstens een bachelordiploma en hebt bij voorkeur reeds een eerste werkervaring. Je kan vlot overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid ons intern ERP-pakket aan te leren. Je kan je vlot uitdrukken in Nederlands en Frans. Kennis van Engels is een pluspunt. Je bent klantgericht en sterk in communicatie. Je werkt zelfstandig en kan omgaan met deadlines. Bij voorkeur woon je in de regio Gent-Nevele.

Aanbod:

We bieden een job met verantwoordelijkheden in een firma die betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. We bieden je de mogelijkheid om je eigen capaciteiten verder te ontwikkelen aan de hand van bijkomende opleidingen.

Plaats van tewerkstelling:

Deba nv, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten. Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

Deba Landegem

Moorstraat 24
9850 Landegem

Deba Limburg

Westlaan 268
3550 Heusden-Zolder

Deba Wallonië

Chemin du Bois aux Mouches 8
5590 Ciney