Mechanisch tekenaar / Werkvoorbereider

Functie:
Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van 3D tekeningen in Pro-Engineer van onze metalen onderdelen (platinnes, koperen onderdelen, omega’s,…). Je kijkt de bestaande tekeningen ook na en past aan waar nodig. Jouw tekeningen schetsen een duidelijk beeld naar onze leveranciers om zo een kwalitatief eindresultaat af te leveren. Je werkt vanuit de productieafdeling, maar krijgt eveneens input vanuit onze sales- en R&D-afdeling.

Daarnaast zorg je voor een nauwgezette administratieve opvolging in ons ERP-systeem. Je zet artikels en assemblages juist en zorgt voor de correcte bestellingen van de onderdelen.

Tijdens het productieproces kan jij onze leveranciers en mechanisch monteurs te woord staan. Jouw expertise zorgt voor een vlot verloop tijdens de productiefase, hiervoor zal je zelf regelmatig terug te vinden zijn in onze productieatelier. Zelf de handen uit de mouwen steken en in geval van een nieuw project de correcte montagevoorschriften opmaken, zorgt ervoor dat je expertise op punt blijft.

Profiel:

  • Je genoot een technische opleiding waardoor je een ruimtelijk inzicht verworven hebt. Of je hebt ervaring als mechanisch monteur/operator en wil graag als tekenaar aan de slag.
  • Je hebt basis tekenervaring waarop je verder kan bouwen. Kennis/ ervaring in Pro-Engineer is een toevoegde waarde tijdens jouw sollicitatie. Opleiding zal je worden aangeboden indien dit niet het geval is.
  • Je kan vlot overweg met een computer en de dagdagelijkse programma’s. Een opleiding in ons eigen ERP-software pakket zal voorzien worden.
  • Je beschikt over een praktische hands-on ingesteldheid.
  • Jouw oog voor detail resulteert in een nauwkeurige administratieve opvolging.
  • Dagelijkse communicatie verloopt in het Nederlands.

Aanbod:

Je komt terecht in een ondernemende KMO waar je met de meest hoog technologische middelen aan de slag kan. Een passie voor techniek vind je bij ieder van ons terug!
Je start direct met een vast contract van onbepaalde duur. Jouw groeitraject binnen ons bedrijf zal verzekert worden door een mooi aanbod aan bijkomende opleidingen. Met een flexibele verlofregeling waaronder 12 extra inhaalrustdagen per jaar draagt dit bij tot een gezonde work-life balance.

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten!

Neem dan contact op met Jennifer Van de Velde(0473/11.78.37) of via jobs@switchgearcompany.eu

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

SGC – SwitchGear Company

Moorstraat 24
9850 Landegem