ELEKTRISCH EN MECHANISCH TESTER

Je staat in voor de elektrische en mechanische testen van onze schakelcellen. Je zal dagelijks verscheidene eindcontroles en testen uitvoeren op onze cellen en producten. In geval van eventuele gebreken sta jij in voor de blokkering van de levering. Het is hierbij zeer belangrijk nauwgezet alle testen uit te voeren en verantwoordelijkheid te dragen. Je plaatst de vermogensschakelaars, staat in voor de bekabeling en je zet de cellen klaar. Je staat garant voor een conforme aflevering van het eindproduct in overeenstemming met het order van de klant.

Profiel:

Je bent in het bezit van een A2-diploma Elektriciteit/Elektromechanica of bent gelijkwaardig geschoold door opleiding of ervaring. Eigenschappen als kwaliteit- en disciplinegerichtheid, flexibiliteit, leergierigheid en netheid passen bij jouw persoon.

Aanbod:

We bieden een functie in een stabiele groep van bedrijven die meebouwt aan de toekomst. Meer informatie vind je op www.het-veer.be. Je krijgt een opleiding bij aanvang en aangepaste vormingsprogramma’s overeenkomstig jouw ambities.

Plaats van tewerkstelling:

SGC-SwitchGear Company nv, Moorstraat 24, 9850 Landegem.

Solliciteren?

Zin in een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet en laat ons iets weten. Bezorg je cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be. Voor vragen kan je Jennifer Van de Velde telefonisch bereiken op 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

SGC – SwitchGear Company

Moorstraat 24
9850 Landegem