ASSISTENT PRODUCTIELEIDER

Je ondersteunt de productieverantwoordelijke. Samen zorgen jullie voor het vlotte verloop van het productieproces. Je zal starten met onder meer orderinput en offerteopmaak, de nodige bestellingen plaatsen, stelselmatig de werkposten optimaliseren, etc. Daarna kan deze functie stapsgewijs evolueren naargelang jouw ambities.

Profiel:

Je bent minstens in het bezit van een bachelordiploma. Een eerste werkervaring is een pluspunt. Je kan vlot overweg met de meest courante computerprogramma’s en bent bereid ons intern ERP-pakket aan te leren. Je kan je vlot uitdrukken in Nederlands, kennis van Frans is een pluspunt. Je bent klantgericht en sterk in communicatie. Bij voorkeur woon je in de regio van Deinze.

Aanbod:

We bieden een job met verantwoordelijkheden in een firma die betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. We bieden je de mogelijkheid om je eigen capaciteiten verder te ontwikkelen aan de hand van bijkomende opleidingen.

Plaats van tewerkstelling:

Mevoco nv, Industrielaan 33A, 9800 Deinze.

Solliciteren?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten. Bezorg je cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37.

Waarom kiezen voor ons?

Een familiebedrijf, een hoogtechnologische sector, werkzekerheid, korte communicatielijnen, echte verantwoordelijkheden. Het is maar een waaier uit ons aanbod.

Dé job niet gevonden?

We zijn altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken. Wij kijken altijd naar competenties en maken geen onderscheid. Neem dus zeker contact op met ons.

Op zoek naar meer jobs?

Bij de Holding waar we deel van uitmaken, zijn we ook op zoek naar nieuwe collega’s. Neem een kijkje en ontdek vacatures in een waaier van sectoren!

Onze vestigingen

Mevoco

Industrielaan 33A
9800 Deinze