Om onze groei verder te zetten is ons team van enthousiaste professionals op zoek naar jou!

Medewerker technisch commerciële binnendienst

FUNCTIE

Als commerciële binnendienst bestaat jouw hoofdtaak uit het opmaken en opvolgen van offertes. Voeg je graag wat extra pit toe aan de job dan ga je met veel enthousiasme op zoek naar potentieel nieuwe klanten door middel van prospectie. Om offertes volledig zelfstandig op te maken kan je rekenen op een inloopperiode waarin een nauwe samenwerking met de commercieel vertegenwoordiger nodig is. Deze collega leert jou met veel plezier de kneepjes van het vak aan. Naast de offertes sta je mee in voor het ontleden van lastenboeken, sta je in nauw contact met de klant zo bekom je zeker alle nodige informatie en geef je ondersteuning bij beurzen, mailings, acties en de administratieve opvolging.

Wat moet je kunnen?

  • Je genoot een bachelor opleiding of je deed gelijkwaardige ervaring op binnen een technische omgeving waardoor je een ruimtelijk inzicht verworven hebt.
  • Je kan minstens 3 jaar ervaring aantonen binnen een technisch commerciële omgeving waardoor je zelfstandig te werk kan gaan.
  • Je kan vlot overweg met een computer en de dagdagelijkse programma’s. Een opleiding in ons eigen ERP-software pakket zal voorzien worden.
  • Je beschikt over een praktische hands-on ingesteldheid.
  • Jouw oog voor detail resulteert in een nauwkeurige offerte en administratieve opvolging.
  • Dagelijkse communicatie verloopt in het Nederlands.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een ondernemende KMO waar je bij ieder van ons de passie voor techniek voelt.
Je start direct met een vast contract van onbepaalde duur. Jouw groeitraject binnen ons bedrijf zal verzekert worden door een mooi aanbod aan bijkomende opleidingen.
Met een flexibele verlofregeling waaronder 6 extra inhaalrustdagen per jaar draagt dit bij tot een gezonde work-life balance.

Voel jij je aangesproken door onze vacature?

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de HR-afdeling via jobs@debafacility.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Neem dan contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34 via jobs@robby-metaal.be

Moorstraat 25C, 9850 DEINZE (NEVELE)
www.robby-metaal.be/