Deba Facility focust zich op de verhuur van professionele vergaderzalen voor technische opleidingen en op het facilitair management van de groep Het Veer. Door beroep te doen op onze expertise, kunnen we ervoor zorgen dat alle faciliteiten vlot werken, van gebouwenbeheer tot wagenparkbeheer.

Ter ondersteuning van onze groei zijn we op zoek naar (m/v)

Huishoud(st)er Guesthouse

FUNCTIE

Altijd gedroomd over het uitbaten van een Guesthouse maar schrikken de onregelmatige werkuren jou af? Dan bij jij de dynamische duizendpoot waarnaar wij op zoek zijn. In de Guesthouse ontvangen we (potentiële) klanten en medewerkers van onze bedrijven. Jouw taken bestaan in hoofdzaak uit het onderhouden van het gebouw, schoonmaak van de kamers, gemeenschappelijke ruimtes en sanitair. Je hebt een oog voor detail waardoor afwassen, bedden opmaken, strijken net die finishing touch geeft en onze klant van een verfijnd verblijf kunnen genieten. Daarnaast doe je het ontvangst van de gasten, je voorziet het ontbijt en eventuele andere maaltijden, hiervoor doe je zelf de noodzakelijke boodschappen.
Om jou een idee te geven: onze Guesthouse telt 7 kamers en 3 badkamers. Jouw resterende tijd zal opgevuld worden met het klaarzetten van vergaderzalen op onze bedrijfsterreinen, daar zal je ondersteuning bieden aan onze schoonmaakploeg.

Wat moet je kunnen?

  • Je hebt bij voorkeur reeds enige ervaring in horeca uitbating.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen en je bent sociaal ingesteld.
  • Je hebt oog voor detail en netheid draag je hoog in het vaandel.
  • Je kan je plan trekken in Frans en Engels om klanten te kunnen ontvangen.
  • Je bent een echt organisatietalent en de klant staat hierbij steeds centraal. Kortom je haalt er echt voldoening uit dat de volledige Guesthouse piekfijn in orde is en steeds klaar is om gasten te verwelkomen.

Wat bieden wij?

We bieden een vaste job in een stabiel familiebedrijf. Onze firma draagt betrokkenheid en kwaliteit hoog in het vaandel. We verwachten iemand die zich flexibel kan opstellen en bovendien stipt en betrouwbaar is maar toch kan je werken vanuit een vast uurrooster.

Voel jij je aangesproken door onze vacature?

Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de HR-afdeling via jobs@debafacility.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Vlasmarkt 12, 9000 Gent
www.debafacility.be