Verhuur, verkoop en facility management: het zijn de drie pijlers van Deba Facility. Van het verhuren van professionele ruimtes voor meetings tot de aankoop van aantrekkelijke bedrijfsruimtes of het onderhoud van real estate.

Ter ondersteuning van onze groei zijn we op zoek naar (m/v)

Algemeen klusjesman/schilder

FUNCTIE

Je bent verantwoordelijk voor het klein onderhoud van alle gebouwen die eigendom zijn van Deba Facility. In eerste instantie zal je hoofdzakelijk schilderwerken uitvoeren. Daarnaast neem je kleine herstellingswerken voor jouw rekening (lampen vervangen, elektrische apparaten herstellen indien mogelijk, elektrische poorten, afstandsbedieningen). Je bent graag polyvalent bezig.

Wat moet je kunnen?

Je genoot een technische opleiding of je kan gelijkaardige ervaring aantonen. Geen werk is jou te min en je haalt voldoening uit herstellingswerken. Je wordt voornamelijk ingezet voor de vestigingen in de regio van Gent, Nevele en Deinze. Maar je bent bereid om occasioneel naar de andere vestigingen (Limburg en Ciney) te gaan om daar eventuele taken uit te voeren.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een gezond en proper familiaal bedrijf dat deel uitmaakt van een dynamische bedrijvengroep. Je kan rekenen op een correcte verloning.

Voel jij je aangesproken door onze vacature?

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Aarzel niet en laat ons iets weten! Bezorg jouw cv en motivatiebrief aan de overkoepelende HR-afdeling via jobs@het-veer.be of neem telefonisch contact op met Jennifer Van de Velde op 0473/11.78.37 of Sofie Strackx op 0473/11.78.34.

Vlasmarkt 12, 9000 Gent
www.debafacility.be